Genom rätt kompetens och rätt resurser tar vi ditt byggprojekt hela vägen från idé till komplett lösning. 
Vi gör komplexa installationer i samband med nybyggnation eller renovering. Du kan lita på att vi har all specialistkompetens som krävs inom alla våra tjänster vi erbjuder.

 


 

VÅRA TJÄNSTER

BYGG

På DAGÖ Entreprenad AB arbetar vi tillsammans för att ta fram det projekt som bäst lämpar sig för såväl
era gestaltningsambitioner som er plånbok med
ett tydligt fokus på miljöansvar.

EL

Vi är registrerad hos Elsäkerhetsverket och uppfyller deras krav som elinstallatör. Våra elektriker utför alla slag av förekommande elinstallationer och elarbeten, från entreprenader och reparationer, till servicejobb och nätverksinstallationer. 

VVS

DAGÖ Entreprenad AB är auktoriserad VVS-installatör och har genomgått utbildning i Säker Vatteninstallation. Vi hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet (VVS).  

 

VÄRMESYSTEM

Vi har stor erfarenhet från installationer av alla slags värmeanläggningar. Vi levererar pannor och värmepumpar främst från NIBEs breda utbud med olika behov och dimensioner. Vi uppdaterar ständigt våra kunskaper inom NIBEs värmesystem vilket gör att en installation gjord av oss är en garanti för mångårig funktion och service. 

VENTILATION

Vi använder oss av FRÄNKISCHE kompletta lösningar och produkter samt projekterar, ritar in och installerar hela systemet. Vår målsättning är alltid att all installation och service ska utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss. 


SOLAR

Vi skapar förutsättningar för att optimera energianvändningen genom att erbjuda energioptimerade tjänster såsom inom  solsystem. Vi tar fram lösningar som skapar trivsamma, hållbara och effektiva fastigheter. 

 

 

BEHÖRIGHETER

 

Using Format